![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 25.06.2012 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Szukam dyspozycyjnego programisty Magento / WordPress do pracy zdalnej. Oferuję stałą współpracę oraz atrakcyjne wynagrodzenie (od 30 do 75 zł brutton za godzinę) - to nie jest oferta na jednorazowe zlecenie.
Oczekuję: Odpowiedzialności, zaangażowania, uczciwości, dbałości o szczegóły, znajomości języka angielskiego i doświadczenia. Zależy mi na dobrej komunikacji (telefon, skype, google chat) i szybkiej reakcji na wysłane przeze mnie emaile. Wyślij do mnie: - przykłady projektów Magento nad którymi pracowałeś - przykłady projektów WordPress nad którymi pracowałeś - opisz mi krótko o swoim doświadczeniu w pracy z tymi oraz innymi systemami - napisz ile czasu możesz poświęcić na pracę przy moich projektach tygodniowo / miesięcznie? (wymagam minimum 4 godzin dziennie) Zlecenia: Będziesz otrzymywać ode mnie zlecenia: - kompleksowe tworzenie projektów - tworzenie modułów - wykonywanie poprawek w gotowych projektach Kontakt: info@majortree.pl Ten post edytował majortree 14.05.2015, 17:59:40 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 11:03 |