![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie
Mam problem z wysokością divów. Używam Bootstrapa ale to chyba raczej bez znaczenia jeżeli chodzi o problem. Na obrazku pokazałem co chcę osiągnąć: (IMG:http://pics.tinypic.pl/i/00641/p6qufsp1v1ri.jpg) Chcę żeby przy mniejszej rozdzielczości w jednej linii były 2 kolumny a przy większej np. 4. Więc rozwiązaniem jest taki schemat: Kod <wiersz> <kolumna></kolumna> <kolumna></kolumna> <kolumna></kolumna> <kolumna></kolumna> <kolumna></kolumna> <kolumna></kolumna> <kolumna></kolumna> ..... </wiersz> Problem z nim jest taki że jeżeli tekst przy jednym obrazku zajmuje kilka linijek a przy innych mniej to w kolejnej linijce wszystko się przesuwa. Oczywiście wysokości bloku nie mogę ustalić gdyż nie są one stałe. Rozwiązaniem złym w tym przypadku jest poniższy schemat gdyż nie osiągnę zamierzonej responsywności: Kod <wiersz> <kolumna></kolumna> <kolumna></kolumna> <kolumna></kolumna> </wiersz> <wiersz> <kolumna></kolumna> <kolumna></kolumna> <kolumna></kolumna> </wiersz> ..... mam nadzieję że ktoś będzie umiał mi pomóc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował czarymaryhokus 9.03.2015, 10:50:57 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.09.2025 - 10:15 |