![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 116 Dołączył: 3.06.2012 Skąd: Lędziny Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam pewną wątpliwość co do metody doGetPostBuyFormsDataForSellers w WebAPI Allegro. Konkretniej chodzi mi o zwracane wartości. Funkcja w pierwszej kolejności zwraca identyfikator transakcji, a następnie jakąś tablicę. W dokumentacji API napisane jest, że to: "Tablica struktur zawierająca informacje o zakupach użytkownika w ofercie". Jednak to mi niewiele pomaga.
Czy taka struktura odwołania jest ok:
? Chodzi mi o to, że na sztywno przypisany jest indeks 0 (zero). Nie bardzo wiem do czego służy ta numeracja tablicy, u mnie w testach, na aukcji, gdzie zakup zrobiły dwie osoby, tablica przybiera tylko indeks zero. W jakich przypadkach tych indeksów może być więcej? Do czego służy ta numeracja? Czy tutaj chodzi o liczbę zakupów jednego użytkownika w jednej, danej aukcji? I jeszcze takie pytanie poza tematem - gdzie można testować swoje aplikacje? Znalazłem w necie taki link: http://testwebapi.pl/ ale to nie działa. Dzięki! Ten post edytował Michael2318 5.03.2015, 07:46:10 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.09.2025 - 00:07 |