|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 184 Pomógł: 2 Dołączył: 3.02.2013 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam, za radą znajomego przeniosłem się na unkcje mysqli_query jednak mam problem:
Oto jak wygląda kod php Kod if((sprawdz($_POST['login']) && sprawdz($_POST['haslo'])) && !empty($_POST['login']) && !empty($_POST['haslo'])) { $login = czysc($_POST['login']); $haslo = czysc($_POST['haslo']); $zapytanie = "SELECT * FROM ".S_BAZA_DANYCH.".konta WHERE login='".$login."' AND haslo=password('".$haslo."') LIMIT 1"; $wynik = mysqli_query($zapytanie,$server); echo 'Wynik'.$wynik; //test if(!$wynik || (mysqli_num_rows($wynik) < 1)) { $logowania = '<center><font style="font-size:14px; color:red;">Podano błędne dane!</font></center>'; }else{ $echo = mysqli_fetch_object($wynik); for( $x = 1; $x <= $ilosc; $x++ ) $_SESSION[$nazwy[$x]] = $echo->$nazwy[$x]; $logowania = '<center><font style="font-size:14px; color:red;">zalogowano pomyslnie!</font></center>'; } }else{ $logowania = '<center><font style="font-size:14px; color:red;">Proszę podać login oraz hasło!</font></center>'; } wszystko działa jak trzeba wywołałem echo zapytania i jest prawidłowe jednak kiedy wykonałem echo $wynik okazało się że nic nie zwraca. Jednak nie rozumiem wgl dlaczego nie zwraca wartości, czy ktoś może wie w czym tkwi problem? |
|
|
|
troian [MySQL][PHP] brak wyniku mysqli_query 10.02.2015, 13:46:55
Aqu http://php.net/manual/en/mysqli.query.php
[PHP] p... 10.02.2015, 14:02:38
troian Cytat(Aqu @ 10.02.2015, 14:02:38 ) ht... 10.02.2015, 14:57:25 ![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 23.12.2025 - 08:48 |