![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 124 Pomógł: 0 Dołączył: 25.11.2014 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Uczę się Symfony2 z książki Gajdy i od razu, robiąc krok po kroku jak autor pisze, efekty mam nie takie jak autor pokazuje. Nawet pomińmy moje krok po kroku. Wklejając autora pliki przykładowych gotowych projektów efekty są złe.
(wrzucam gotowy projekt do wamp/www/) Autor po wykonaniu (każdego) przykładu każe obejrzeć projekt pod poniższymi adresami pisząc, że efekt jest taki sam dla każdego adresu: Dla 1 projektu (wersja autora) localhost/hello-world/web/app_dev.php/hello-world.html - OK localhost/hello-world/web/app.php/hello-world.html - OK localhost/hello-world/web/hello-world.html - 404 Not Found Dla 2 projektu (wersja autora) localhost/mountains/web/ - Index of /mountain/web localhost/mountains/web/valley.html - 404 Not Found localhost/mountains/web/app.php/valley.html - OK ------ edit: dodaje efekty na symfony 2.6 Dla 2 projektu (wersja moja) localhost/mountains/web/- wyświetla mi jakiś domyślny napis Homepage. Nie to co trzeba. localhost/mountains/web/valley.html - 404 Not Found localhost/mountains/web/app.php/valley.html - An Error Occurred- 404 Not Found(innaczej wyglądający niż ten 404 wyżej) ------- Gdzie mam szukać przyczyny? (powoli zacznę wrzucać fragmenty kodu, które autor każe wstawiać robiąc projekt, ale może juz na tym etapie ktoś wie w czym rzecz) Ten post edytował twojastara 11.12.2014, 15:32:36 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 27.09.2025 - 10:33 |