Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Praca inżynierska - aplikacja do zarządzania studentami
globusek14

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam.

Jestem na 4 roku Informatyki i jako pracę inżynierską mam do napisania aplikację/stronę do zarządzania studentami. Aplikacja ta ma służyć na politechnice mojego promotorowi przez kolejne lata. Zaznaczam, że promotor nie ma dużego pojęcia samym pisaniu stron/aplikacji dlatego postanowił zlecić to studentowi jako temat pracy.

Postanowiłem, że będzie to windows 7 (maszyna wirtualna jak mniemam), baza danych postawiona na xamppie i strona internetowa przy użyciu php/html/ewentualnie jakich skryptów. Prowadzący będzie miał postawiony serwer gdzieś i łączył się tunelowo w razie potrzeby wyciągnięcia danych.

Jednak jest jedno wymaganie postawione przede mną: generator PDF - generacja kilku plików pdf. Część tekstu będzie stała jednak część będzie wyciągana z bazy danych.

I tutaj moje pytanie: czy ktoś zna silnik/oprogramowanie etc, które jest sprawdzone i dobre, które będzie współpracować na stronie razem z php/hmtl/ew. java? Baza danych jest dosyć obszerna bo posiada około 30 tabel (jednak wykorzystywane będzie około 15, ale taka baza musi być), strona będzie zrobiona w sposób łatwy do obsługi dla administratora.

Czekam na odpowiedzi i propozycje.
Pozdrawiam
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 26.09.2025 - 03:45