![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 14.07.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Jestem na 4 roku Informatyki i jako pracę inżynierską mam do napisania aplikację/stronę do zarządzania studentami. Aplikacja ta ma służyć na politechnice mojego promotorowi przez kolejne lata. Zaznaczam, że promotor nie ma dużego pojęcia samym pisaniu stron/aplikacji dlatego postanowił zlecić to studentowi jako temat pracy. Postanowiłem, że będzie to windows 7 (maszyna wirtualna jak mniemam), baza danych postawiona na xamppie i strona internetowa przy użyciu php/html/ewentualnie jakich skryptów. Prowadzący będzie miał postawiony serwer gdzieś i łączył się tunelowo w razie potrzeby wyciągnięcia danych. Jednak jest jedno wymaganie postawione przede mną: generator PDF - generacja kilku plików pdf. Część tekstu będzie stała jednak część będzie wyciągana z bazy danych. I tutaj moje pytanie: czy ktoś zna silnik/oprogramowanie etc, które jest sprawdzone i dobre, które będzie współpracować na stronie razem z php/hmtl/ew. java? Baza danych jest dosyć obszerna bo posiada około 30 tabel (jednak wykorzystywane będzie około 15, ale taka baza musi być), strona będzie zrobiona w sposób łatwy do obsługi dla administratora. Czekam na odpowiedzi i propozycje. Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.09.2025 - 03:45 |