![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
To mój pierwszy post na Waszym forum. Jestem przekonany że właśnie Tu znajdę odpowiedź na moje pytania. Potrzebuję galerię najlepiej w jquery (ładnie wygląda) czytającą obrazki z określonego katalogu. Tak. Takich galerii jest sporo w internecie. Jednak.. W moim zamyśle dochodzi jeszcze jedna funkcjonalność. Chodzi o to by jeśli w katalogu z obrazkami pojawi się kolejny to galeria w czasie żeczywistym zassie i wyświetli obrazek. Niby nadal problemu niema, wystarczy odświeżyć co jakiś czas stronę a obrazek się wczyta. Ale problem jest w momencie kiedy obrazków już będzie np. 50.. potem 51...52...53 za każdym razem wczytuje coraz to więcej danych. Lepszym rozwiązaniem byłoby (dodanie obrazka, wczytanie jednego nowego). Wystarczy mi wyświetlanie 10 obrazków w wierszu oraz jednego dóżego, powiększonego nad tymi małymi. Jak by system wyświtlał powiększony obrazek ten nowo wczytany. Jeśli nie zakręciłem za bardzo i ktoś mnie rozumie i co najważniejsze wie jak coś takiego zrobić to będę wdzięczny za każdą pomoc. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.09.2025 - 06:43 |