![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 28.01.2004 Skąd: że znowu ლ(ಠ益ಠლ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć!
Natrafiłem na bardzo dziwny problem z pętlą FOR... Może ktoś z Was będzie w stanie mi pomóc. Działanie tej pętli mam już opanowane, widzę że nie zrobiłem w niej błędu (lub błędu nie widzę). Poniższy kod to wycinek skryptu do prostej listy sybskrypcyjnej . Chodzi o to, że za każdym razem, nie ważne który adres e-mail wpiszę- zostaje usunięty ostatni adres! Poszczególne wpisy mam oddzielone poprzez \n . To dziwne zachowanie pętli FOR i IF polega na tym, że warunek zostaje spełniony za każdym razem, w wyniku czego $usunnumer ma wartość taką, ile razy została wykonana pętla- bo za każdym razem warunek w IFie jest spełniony, i za każdym wykonaniem pętli wykonywana jest także zawartość IFa (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/mad.gif) Próbowałem już przestawiać zmienne $adresy i $adres na różne sposoby, efekt ciągle ten sam lub jeszcze gorszy (warunek nie był spełniony). Czy ktoś mógłby wskazać, gdzie jest błąd? Zapewne chodzi o malutki błąd logiczny bo składniowych nie mam. Bardzo proszę o pomoc... Jeśli brakuje jakichś danych- proszę pisać, od razu podeślę na forum brakujący kod.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 27.09.2025 - 18:16 |