![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 28.03.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam takie pytanko
trudno nawet mi je sformułować, ale postaram się czy można wyświetlić tekst między jakimiś znacznikami, które te znaczniki są również w innych znacznikach również posiadających tekst może to zobrazuje Kod <dokument>
<zawartosc> to jest dokument <numer>5</numer> i bardzo się z tego cieszę </zawartosc> </dokument> chodzi mi o to, że po prostu dla <numer> chciałbym przypisać styl w pewien sposób udało się ale wynik czyli w tym przypadku '5' wstawia mi na koniec tekstu czyli Kod to jest dokument i bardzo się z tego cieszę 5
chciałbym również nieskończenie używać znacznika <numer> w <zawartosc>. jest to mozliwe? oraz kolejny problem Kod <link zrodlo="www.photoshop.pl">Strona o Photoshopie</link>
wiem jak zrobic samo Kod <link>www.photoshop.pl</link> ale uparłem się, że oprócz adresu linka, można też wpisać jego nazwę
szukałem już troszke w powyższych tematach i próbowałem coś z for-each ale nie działa. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 08:21 |