![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 69 Dołączył: 23.10.2004 Skąd: Oświęcim Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak jak w temacie... Bardzo bym prosił o pomoc... Chcę zrobić sobie edycje newsów z poziomu przeglądarki żeby wyglądało to tak:
"tytul newsa" - kiedy dodany "tytul newsa" - kiedy dodany "tytul newsa" - kiedy dodany "tytul newsa" - kiedy dodany I to żeby były linki do strony gdzie były by formularze z edycją... Może to coś pomoże... Plik data.txt mam zrobiony tak: Kod Spoko|10.11.2004 19:50|byle co|ADeM Spoko|10.11.2004 19:50|byle co|ADeM Spoko|10.11.2004 19:50|byle co|ADeM Spoko|10.11.2004 19:50|byle co|ADeM ... Plik admin1.php który jest odpowiedzialny za wyświetlanie newsów wygląda tak:
Plik admin2.php który jest odpowiedzialny za dodawanie newsów:
Oraz plik admin3.php w którym znajduje się formularz do dodawania newsów: Kod <form method="post" action="admin2.php"> <center> Dodał: <input type="text" name="imie" size=20> <br> Tytuł:<br><input type="text" name="tytul" size=20><br> Tresc:<br><textarea name="tresc" rows=9 cols=38></textarea></p> <input type="submit" value="Dodaj"> </form> Jak zrobić do tego edycje czyli żeby automatycznie po dodaniu newsa tworzył się linki i liste newsów w które po kliknięciu ma się przenieść na strone z formularzem do edycj... Proszę o pomoc z góry dziękuję --- Ty prosisz o pomoc o pomoc ja prosze o umieszczenie kodu php w [php] (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) hwao |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 23:48 |