![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 10.02.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Walczę od dłuższego czasu z przesłaniem plików poprzez POST w CURL Wszystko wydaje się proste. Dane do przesłania w formularzu zapisane mam w bazie i jedną funkcją pobierana jest tablica rekordu i przekazywane parametry POST do CURL'a Prawie wszystko działa. Przesyłane są też pliki, adresy do nich podane są w bazie więc po odczytaniu tablicy przerabiam je tak żeby CURL przekazał je jako pliki.
Ścieżka w bazie wygląda mniej więcej tak "imgs/12313123_IMG.jpg" Pliki przesyłają się, ale tak jakby z uciętym rozszerzeniem. Portal do którego przesyłam formularz nie wyświetla poprawnie zdjęć a ścieżka kończy się na . 2656474_1392066887_0_t. <- brak rozszerzenia... Wiem, że zdjęcia się przesyłają bo po kliknięciu w miniaturkę (która nie wyświetla zdjęcia) fotka powiększana jest przez jakiś lightbox (zbadałem element w Chrome i w ścieżce JS'owej jest adres pliku bez rozszerzenia) - widocznie JS mimo wszystko rozumie, że to zdjęcie. Straciłem już wszystkie pomysły... przeszukałem "cały Internet", ale nigdzie nie znalazłem podobnego problemu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 06:32 |