![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, przeszukałem już forum i chyba całe google, nic nie znalazłem :/
Mam problem z funkcją zapisu pliku, zapełnieniem go danymi i pobraniem na komputer. Funkcja jest wywołana po kliknięciu w button. Oto funkcja:
Więc problem jaki występuje to: 1. Tworzenie pliku - OK 2. Wypełnienie pliku danymi wysłanymi z formularza ($_SESSION['note']) - OK (uwaga! w sesji jest zapisany tekst, np. "Mam problem z kodem") 3. Pobranie pliku - OK 4. Usunięcie tymczasowego pliku - OK 5. Otworzenie pliku z dysku ... NIE OK - a dlaczego? Już mówię... Otóż, kiedy otwieram ściągnięty plik, znajduje się w nim tekst z sesji ("mam problem z kodem") + CAŁY KOD STRONY, w której została wywołana funkcja. O co chodzi?? :/ Dodam jeszcze, że póki plik nie zostanie ściągnięty na dysk (jest w postaci pliku tymczasowego). Zawiera w sobie tylko tekst z sesji. Siedzę już nad tym parę godzin. Chciał bym iść z aplikacją dalej ale nie mam bladego pojęcia co jest grane :/ Pierwszy raz spotkałem się z takim problemem. ![]() Proszę o pomoc i serdecznie pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 10:49 |