![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 16.12.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, może uda się też znaleźć sposób na mój problem. W swoim skrypcie sklepu mam denerwujące duplikowanie treści poprzez zbędne generowanie linków z parametrami: /?waluta=z%C5%82
/?waluta=EUR /?waluta=USD /?waluta=PLN od razu mówię że nie mam w adminie ustawionych innych walut. wszystko jest powyłańczane. Nie ma potrzeby by pokazywać ceny produktów w innych walutach. Linki nie zawierajace powyższych parametrów na końcu też prawidłowo wyświetlają ceny produktów w złotówkach z dopiskiem "PLN" jak zaglądam do pliku "waluty.php" to nie widze tam nic o walutach usd czy euro. dotyczy on chyba tylko formularza do wyboru walut i pobierania kursów z nbp. Gdzie szukać przyczyny tej ułomności cms'a na którym stoi sklep? jak mogę wyłączyć waluty jesli przez panel admina się nie da? w plikach php, bazie mysql, czli można coś tu zdziałać komendą mod rewrite? jesli cos to pomoże to chodzi o sklep na domenie opon-market.pl. Panom którzy robili mi ten sklep już dawno podziękowałem bo odwalili fuszerkę i teraz sam musze jakoś to ogarnąć |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 04:37 |