![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 17.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Szukam rozwiązania problemu związanego z limitem wykonania się skryptu na moim hostingu. Napisałem skrypt, który aktualizuje stany i ceny w moim sklepie internetowym, według danych z pliku xml hurtowni i jest uruchamiany przez CRONA. Problem polega na tym, że hosting na którym postawiony jest sklep, ma limit wykonania się skryptu, ustawiony na 1 minutę, a produktów jest kilkanaście tysięcy. Próbuję wymyślić obejście tego limitu i wpadłem na pomysł, aby skrypt aktualizował towary porcjami, czyli aktualizuje określoną porcję towarów i przed zakończeniem działania uruchamia siebie samego z odpowiednimi parametrami i aktualizuje kolejną porcję. Chciałbym tylko prosić o podpowiedź jakiej funkcji użyć do uruchomienia tego skryptu drugi raz. Musi ona działać w ten sposób, że podczas uruchomienia tej funkcji, skrypt nie będzie już czekał na zakończenie jej działania, tylko zakończy swoją pracę. Mam nadzieję, że wytłumaczyłem mój problem dostatecznie dobrze. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 09:36 |