![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 31.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Nie bardzo wiedziałem gdzie ten temat zamieścić. Trafia on tutaj, ponieważ jest dosyć przedszkolny (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Tworzę (oczywiście za darmo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) stronę firmową. Jako początkujący, borykam się z różnymi problemami różnej natury. Generalnie, mam wrażenie ,że moja strona nie wygląda nowocześnie ani trochę. Może dlatego ,że nie znam się na grafice komputerowej? Moja strona wygląda niczym typowy dokument z worda (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Postanowiłem nie używać żadnych szablonów ani cmsów ,ponieważ pragnę tworzyć własny kod i uczyć się na miarę moich możliwości. Postanowiłem też zrezygnować z menu, aby strona w całej swojej okazałości była pewnego rodzaju wizytówką. Zastanawia mnie też fakt, czy powinienem użyć wielu metatagów? np starego keywords... Moja strona ma mało treści, której nie chciałbym powtarzać nawet w metatagach, ponieważ boję się google robota (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Czy jest jakiś sposób aby sprawić ,że strona będzie wyglądała nowocześniej? z góry dziękuję za podpowiedzi http://gebicki.url.ph/ Ten post edytował Terrorizer 13.12.2013, 15:33:13 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 21:23 |