![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2003 Skąd: Pikutkowo Dolne (albo górne) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem. Chciałbym zmienić język programowania mojej strony (www.kreskasmiechu.prv.pl) na php ze względu na funkcję 'include' . Dotychczas używałem funkcji 'iframe' w html, ale widzę, że ma ona ograniczone możliwości w stosunku do include. Pościągałem różne kursy, gotowce, szbalony. Zacząłem zmieniać moją stronę, postępowałem zgodnie z kursami oraz tematami z forum, a tu ani be, ani me. Po prostu uruchamiam stronę (z dysku!) a tam tylko to co jest na tej stronie, nic nie zostało wczytane za pomocą funkcji 'include'. Oglądałem różne strony w necie z wykorzystaniem tej funkcji, wszystko działa. Tylko u mnie z dysku nie chce!!!! Instalowałem u siebie php 4.2.3 , później 4.3.1 , ale to nic mi nie daje!!!! Domyślam się, że trzeba coś zrobić aby ten plik z include odwoływał się do jakiegoś pliku który zainstalowałem, ale nic dokładnie nie wiem! Pomożecie? Wiem, że pewnie mnie wyśmiejecie bo to zwykłe banały, ale niestety dla mnie czarna magia! :oops:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 22:19 |