![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam następujący problem. Piszę system w PHP, i nie wiem jak mam sprawdzać zawartość inputa. Generalnie jest tak: mam sobie formularz, inputa, i 3 div'y. Te div'y (pass1-pass3) mają ten sam rozmiar, a default'owo czarne tło i szare obramowanie. Ja potrzebuję skrypt w javie, który w czasie rzeczywistym zmieni ich style zależnie: -Jeśli pole input nie jest puste zmienia się wygląd pola "pass1" z default'owego czarnego tła na czerwone, i bordowe obramowanie. -Jeśli pole input zawiera więcej niż 8 znaków, pole "pass2" z default'owego zmienia się na zielone tło, i ciemno zielone obramowanie. -I w końcu jeśli pole input zawiera duże i małe litery, cyfry oraz ma więcej niż 8 znaków to styl div'a "pass3" zmienia się na niebieskie tło i ciemno niebieskie obramowanie. Szukałem już w googlach, ale niczego co znalazłem nie byłem w stanie zastosować (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Z góry dzięki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 18:15 |