![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 13.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
niestety wśród znajomych mam mało osób, które interesują się startupami dlatego proszę o pomoc na forum. Myślę, że mógłbym zrobić ciekawy portal ale chciałbym zapobiec sytuacji, że tylko ja tak będę uważał - napracuję się a okaże się, że to nie jest nikomu potrzebne (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) do rzeczy: patrząc na portal znanylekarz .pl zauważyłem, że ludzie mogą stworzyć profil lekarza, którego jeszcze nie ma w portalu i wystawić mu opinię. Lekarze to osoby publiczne i pewnie dlatego można coś takiego robić bez ich zgody. Co byś powiedział/ła gdyby w jakimś portalu, ktoś z Twoich znajomych napisał opinię o Tobie, że jesteś dobrym informatykiem, fryzjerką, budowlańcem, nie ważne kim ważne, że wystawiłby Ci opinię. Czy byłbyś/byłabyś mu wdzięczny/a za to? Dodatkowo taka opinia byłaby upubliczniona na jego Fejsie. Super jeśli po znajomości można będzie zarobić na takich poleceniach, prawda? Czy Ty mając taką możliwość publikowałbyś/publikowałabyś informacje o swoich znajomych typu: "mój znajomy Maciek z Gdańska jest znakomitym mechanikiem i polecam jego usługi - zainteresowanym mogę dać kontakt do Maćka." Proszę o wasze opinie na temat tego pomysłu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 16:24 |