![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 24.09.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Nazywam się Mateusz i na co dzień pracuję jako Senior Program Developer w firmie tworzącej dość pokaźną platformę ecommerce. Jako, że czas mija, a ja już 4 rok pracuję "na kogoś", postanowiłem spróbować trochę własnych sił i zrobić coś na czym dałoby się zarobić, chociaż trochę. Z doświadczenia wiem, że samemu - zwłaszcza jeśli jest się tylko programistą - nie da się stworzyć serwisu, którego ludzie chcieliby używać, a co dopiero mówić o tych, którzy chcieliby za niego płacić, dlatego szukam kogoś kto wypełniłby tę lukę. Podsumowując - szukam kogoś kto ma pomysł na jakiś portal/platformę/blog/serwis/forum czy własny cms (choć niekoniecznie - jeśli nie masz to możemy spróbować razem coś skleić). Ja od swojej strony oferuję całkowicie zaplecze techniczne - od domeny, poprzez serwer aż po w pełni działający produkt. Od Ciebie oczekiwałbym zaangażowania w projekt, dużej pomocy przy jego tworzeniu - testy, wspólne utworzenie projektu/interfejsu, własne pomysły. Jeśli jesteś programistą i znasz framework Kohana 3 lub CodeIgniter to też napisz, może razem nad czymś popracujemy ![]() Nie prowadzę żadnej działalności, jestem tylko zwykłym Kowalskim, który chciałby spróbować coś zarobić, a jeśli się uda to dalej rozwijać. Tak więc, jeśli jesteś zainteresowany i myślisz o tym poważnie, to pisz śmiało na - luktapper@gmail.com - postaram się odpowiedź na wszystkie maile ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 14:41 |