![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 28.07.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Nie wiem wogóle gdzie powinienem napisać (jakby co to prosze o przeniesienie tematu). Od 2 dni bawie sie tabelkami serwerów i napotkałem problemik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nie potrafię napisać "fachowo", więc będę pisał swoimi słowami (możecie się śmiać) (IMG:style_emoticons/default/haha.gif) Chciałem przerobić sobie tabelkę (tą), aby przypominała wyglądem tabelke golusa pod IPB (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) I gdy stworzyłem już popup itp. i podstawiłem dane z tabeli to popup działa ale tylko ostatni z serwerów go posiada .... Ciężko mi to wytłumaczyc .... CODE <div id="server_3_players" style="width: 400px;overflow:hidden;display:none;"> <h3> Lista graczy </h3> <div style="max-height: 350px;overflow:auto;"> <table class="ipb_table topic_list hover_rows is_mod" id="forum_table"> <tr class="header" style="height: 20px;width: 100%;"> <th style="padding: 2px 2px;text-align: center;"><center>Nick</center></th> <th style="padding: 2px 2px;text-align: center;"><center>Wynik</center></th> <th style="padding: 2px 2px;text-align: center;"><center>Czas gry</center></th> </tr> </table> </div> </div> To jest kod popupa i tworzy się on tylko dla trzeciego serwera (<div id="server_3_players"... a dla dwóch poprzednich kod wogóle się nie tworzy ... nie wiem ocb... Pewnie się ze mnie śmiejecie (IMG:style_emoticons/default/haha.gif) , ale pokierujcie mnie bo cały dzień nad tym siedziałem i nie chcę żeby poszło to na marne.... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 20:32 |