![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 18.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam kilka pytań do php-fusion 7. Założyłem własną stronę http://mniam-mniami.pl/, po zainstalowaniu php fusion patrze tak i myślę jpr, czy to jest taka lipa? Po kliknięciu dodaj newsa mam tylko pole do wpisania tekstu a gdzie jakieś pomocne kontrolki typu podkreślenie, pogrubienie, powiekszenie tekstu, wstawienie odnośnika itd. czy w php-fusion tego nie ma ? Może jest ale da się jakoś wstawić(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Chciałem edytować kolumnę po lewej "Nawigacja", dodać jakieś nowe rekordy, coś usunąć hmm.... tylko w którym pliku znajdę kod tej części strony, yeah chyba znalazlem navigation_panel.php , dobra otwieram coś pozmieniam i będzie może dobrze a w nim 0_o
Czy ja mam to wszystko rozszyfrowywać i dodawać wtedy swoją cześć(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Tak wygląda PHP-FUSION, myślałem że ma cały projekt ma na celu pomóc prowadzenie strony internetowej a nie jeszcze bardziej wszystko skomplikować, a może to ja nie umiem się tym narzędziem obsługiwać? Prosiłbym o jakieś wypowiedzi na ten temat jak i również propozycje innych narzędzi do prowadzenia stron. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 17:44 |