![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 10.06.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
Jestem programistą PHP oraz iOS, działam obecnie w projekcie, gdzie wykorzystujemy dużo nowych technologii. Pracujemy nad aplikacjami mobilnymi Android, iOS oraz serwisem w PHP który dostarcza API, CMS oraz frontend dla aplikacji mobilnych. Wykorzystujemy między innymi: - PHP, - JavaScript + jQuery, - HTML/CSS, - Facebook SDK, - Amazon Web Services za pośrednictwem CloudControl.com - git, jira oraz hipchat do organizacji pracy. Poszukuję do współpracy przy nowym projekcie kogoś, kto byłby w stanie zająć się aplikacją webową: CMS oraz API REST (JSON) dla aplikacji mobilnych. Jesteśmy młodym, międzynarodowym zespołem. Spora część ekipy jest z Polski, parę osób z zagranicy. Pracujemy zdalnie, ale mamy też kilka biur na świecie. W Krakowie jesteśmy na ul. Szlak. Oferujemy dużą elastyczność pod względem organizacji pracy: - możliwość pracy na cały etat albo mniej jeśli ktoś chce, - do wyboru praca zdalna albo na miejscu w biurze na ul. Szlak w Krakowie. Szukamy kogoś kto spełnia poniższe wymagania: - znajomość PHP, (obiektowe, idealnie ze znajomością jakiegoś frameworka) - JavaScript (jQuery), HTML, CSS - czasami trzeba dopisać nowy widok - znajomość bazy danych MySQL - znajomść systemu kontroli wersji GIT, - komunikatywna znajomość języka angielskiego. Oferujemy: - wynagrodzenie w przedziale 3000 - 5000 zł netto, - bardzo elastyczne godziny pracy, 20 - 40h tygodniowo, w zależności od Twoich możliwości (mogą to być również wieczory, weekendy jeśli ktoś tak preferuje), - możliwość pracy zdalnej lub w biurze w Krakowie na ul. Szlak, - możliwość współpracy firma-firma. Zainteresowane proszę o kontakt pod adresem: przemek@mobtitude.com Dzięki wszystkim zainteresowanym za odzew! Przyszło sporo zgłoszeń, wybraliśmy dwie osoby do współpracy, dziękujemy! Powyższe ogłoszenie jest już nieaktualne. Pozdrawiam, Przemek Ten post edytował batman 11.06.2013, 06:17:16
Powód edycji: [batman]: oferta nie spełnia wymagań działu Praca oferowana. Przenoszę do Poszukuję.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 21:09 |