![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 371 Pomógł: 30 Dołączył: 14.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam kilka pytań odnośnie gita na hostingu współdzielonym. Chcę z niego korzystać w taki sposób że na bitbucket mam utworzone repo a na hostingu i lokalnie będę robił commity i updaty. Teraz kilka pytań: 1. Czy to jest dobry pomysł korzystać z gita na hostingu współdzielonym? chodzi o to że chciałem dziś utworzyć repo i serwer nie wytrzymał - liczna procesów przekroczyła limit. Polecenia jakie użyłem to: Kod $ git init $ git add . $ git commit -m 'initial commit' $ git remote add origin adres_repo $ git push origin master no i właśnie problem polega na tym że przy ostatnim poleceniu miałem komunikat: Kod error: pack-objects died with strange error a przy drugiej próbie: Kod error cannot fork() for pack-objects cannot allocate memory 2. Pytanie: czym mogą być spowodowane te błędy? Co zrobić żeby pomyślnie dodać pliki do repo? Z informacji jakie znalazłem wynika, że jedną z przyczyn pierwszego błędu może być inna wersja na serwerze w stosunku do wersji w miejscu gdzie robie ten push - czyli na bitbucket. Będę wdzięczny za pomoc. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 22:46 |