![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie wszystkich użytkowników tego forum! :-)
Chciałem ogłosić swoją działalność, w pewnym sensie ją też wznowić po paru miesiącach przerwy, tym razem na stałe. Może coś o mnie. Krotko - Mam 17 lat, zajmuję się programowaniem oraz grafiką od ok. 3 lat, uczęszczam do pierwszej klasy technikum informatyczne i jestem dobry w tym co robię. Przejdźmy zatem do rzeczy :-). Co oferuję?: - Tworzenie grafiki: a) Layouty pod każdą tematykę(od portfolio, przez sklepy, po strony biznesowe), d) Grafikę pojedyńczą(od napisów, przez logotypy, po headery), - Modyfikowanie grafiki - Edycja graficzna layoutów.(nie ingeruję w pracę silnika forum, czy innych tego typu rzeczy!) - Kodowanie grafiki - w językach HTML5 + CSS3. - Pisanie skryptów: a) PHP, b ) C++(nie ingeruję w większe projekty, raczej małe, tanie programy), c) JQuery(w niedalekiej przyszłości) d) Javascript(w niedalekiej przyszłości) - Tworzenie pełnych, dużych projektów: A więc. W przypadku, gdy klient poprosi mnie o stworzenie dużego projektu, wykonam go tylko wtedy, gdy skończę wszystkie prace zlecone do czasu napisania zlecenia o owy projekt. Oferuję w tym wypadku "paczkę" wcześniejszych ofert: - Pełny, zakodowany w HTML5 + CSS3 layout, - W pełni działające systemy napisane w PHP(jakie sobie klient zażyczy), - Dodatkowo mogę wykonać skrypty w JQuery lub Javascript, aczkolwiek ta opcja będzie dostępna za pewien czas. Przykładowe prace oraz więcej informacji, kontakt ze mną można znaleźć na moim portfolio: LokuProductions Ceny zleceń są ustalone na stałe i nie ulegają negocjacji - z wyjątkiem zleceń dużych, pełnych projektów - wtedy cena jest ustalana ręcznie! Pozdrawiam, Loku. Ten post edytował Loku 3.04.2013, 19:28:02 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 11:14 |