![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 182 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2007 Skąd: Kruklanki/Otwock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć
Słuchajcie - zakładam, że nie musi być to trudne - ba pewnie proste, ale jeśli ktoś wie jak tto zrobić, a co gorsze w moim przypadku - wie czego szukać w googlu. Siedze już drugą godzinę, zmieniając różne daty na własciwie zerową. Nie wiem jaką komendę wpisać w PHP My Admin, żeby zmienić w pętli wszystko. Jak to wygląda: mam trzy kolumny 'email1' ; 'email2' W nich są różne daty - najróżniejsze. Chcę zmienić wszystkie z jednej kolumny na zerową czyli z np 2012-0301 na 0000-000-00 Teraz siedzę ręcznie to robię - widzę uśmiechy ![]() ![]() 1. jakie zapytanie wpisać w konsoli sql, żeby zmienić wszystkie daty na 000-00-00 w jednej tylko kolumnie 2. jak to zrobić w pętli - żeby nie tylko jeden rekord, a wszystkie zmienił Słowo - zrewanżuję się ![]() -------------------- _____________________________________________________
Pierwszy Tutorial - :) Drugi tutorial :) Trzeci tutorial :) A wszystkie trzy - jak usmiechnąć się do siebie :) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 04:53 |