![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 24.07.2003 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam do sprzedania zlecenie wydawnictwa na wykonanie designu do ich nowej strony WWW o wartosc 800 zl - taka byla umowiona cena za skonczenie szablonu. Niestety, ze wzgledu na nawal pracy, nie jestem w stanie zrealizowac zlecenia, bo pracuje nad czterema innymi, troche bardziej skomplikowanymi projektami. Jutro, w poniedzialek wysylam maila do Pani odpowiedzialnej za strone WWW maila, ze niestety nie jestem w stanie zrealizowac zlecenia. Chcialbym jednoczesnie "polecic" jej grafika, ktory znalby juz temat i podjalby sie wykonania szablonu. Czekam na propozycje na PW do poniedzialku, powiedzmy 9 rano. Przelew przyjme tylko w mBanku, Inteligo lub Multibanku. Po otrzymaniu przelewu wysle wszystkie materialy jakie otrzymalem, maile, sugestie i projekty, jakie juz dostalem, a takze wysle maila z poleceniem. Osoba, ktora polece musi miec mozliwosc wystawienia faktury VAT Zapraszam! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 23:44 |