![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 10.12.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, uczę się podstaw php od początku, ale na razie potrafię tylko tworzyć w php proste składnie... Mam stworzony formularz:
Kod <form method="post" action="klient.php"> <fieldset id="personalinformation"> <ul> <li><label for="name">Imię</label></li></ul> <input type="text" name="imię" placeholder="imię" min="3" maxlength="11" required/> <ul><li><label for "nazwisko">Nazwisko</label></li></ul> <input type="text" name="nazwisko" placeholder="nazwisko" min="4" maxlength="11" required/> <ul><li><label for="phone">Telefon kontaktowy</label></ul></li> <input type="tel" name="phone" id="phone" placeholder="000 000 000" /> <ul> <li> <label>Jakiego komunikatora używasz?</label></ul></li> <select name="komunikator"> </li> <option disabled="disabled"> Wybierz</option> <option> gg</option> <option>skype</option> <option>tlen</option> <option>inny</option></select> <br/> <ul><li><label>Twój dostawca internetowy</label></ul></li> <select name="lacze"> <option disabled="disabled">wybierz:</option> <option>Neostrada</option> <option>Netia</option> <option> Kablówka</option> <option> Wimax</option> <option>Inny operator:</option> </select> <br/> <br/> <br/> <input class="przycisk" type="submit" value="Wyślij"> </fieldset> </form> I na podstawie tego formularza chcę zeby po wypełnieniu wszystkich pól i wysłaniu, wysłało mi to do bazy danych mysql... Czy jest możliowść na podstawie w.w. formularza , żeby ktoś pomógł mi w zrobieniu tego w php... I tu pytanie czy wszystko mam umieścić w pliku klient.php? Pozdrawiam serdecznie |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 16:05 |