Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> PS4 - wrażenia
Evinek

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Cześć.
Wczoraj, jak niektórzy wiedzą, odbył się Playstation Meeting. Zaprezentowano PS4, a dokładniej tylko joypad, parametry poszczególnych części konsoli, możliwości hardware'u jak i software'u oraz gry.
Jestem ciekaw waszych wrażeń, co wam przypadło do gustu, co was zawiodło i czego oczekiwaliście?

Oczywiście jako pierwszy zacznę.
Zacznę od samej konsoli. 8 GB pamięci GDDR5 to będzie coś. W końcu tekstury nie będą ładowały się na naszych oczach. Grafika również nie będzie okrojona mocno z PC.
Joypad, moim zdaniem wygląda na wygodniejszy. Jedynie martwię się o panel, nie jest on ładny choć na pewno dzięki niemu gry będą bardziej urozmaicone.
Konsola spełniła moje oczekiwania. Mam nadzieje, że tylko cena nie będzie za wielka w premierę, poniżej 2000zł byłoby fajnie. Oraz aby gra online była nadal darmowa.
Z oczekiwanych gier to oczywiście Watch Dogs. Mam nadzieje również, że GTA V będzie na PS4. Wtedy zamiast kupić na PS3, będę zbierał na konsole, a potem na GTA V.
Ogólnie mam nadzieje, że ta konsola będzie lepsza niż Xbox Next. Z Playstation jestem od małego (miałem PS, PS2, PSP i mam PS3) i mam nadzieje, że z tą firmą zostanę na dłużej.

Czekam na wasze zdanie.
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 23.08.2025 - 17:39