![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 280 Pomógł: 46 Dołączył: 23.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć.
Wczoraj, jak niektórzy wiedzą, odbył się Playstation Meeting. Zaprezentowano PS4, a dokładniej tylko joypad, parametry poszczególnych części konsoli, możliwości hardware'u jak i software'u oraz gry. Jestem ciekaw waszych wrażeń, co wam przypadło do gustu, co was zawiodło i czego oczekiwaliście? Oczywiście jako pierwszy zacznę. Zacznę od samej konsoli. 8 GB pamięci GDDR5 to będzie coś. W końcu tekstury nie będą ładowały się na naszych oczach. Grafika również nie będzie okrojona mocno z PC. Joypad, moim zdaniem wygląda na wygodniejszy. Jedynie martwię się o panel, nie jest on ładny choć na pewno dzięki niemu gry będą bardziej urozmaicone. Konsola spełniła moje oczekiwania. Mam nadzieje, że tylko cena nie będzie za wielka w premierę, poniżej 2000zł byłoby fajnie. Oraz aby gra online była nadal darmowa. Z oczekiwanych gier to oczywiście Watch Dogs. Mam nadzieje również, że GTA V będzie na PS4. Wtedy zamiast kupić na PS3, będę zbierał na konsole, a potem na GTA V. Ogólnie mam nadzieje, że ta konsola będzie lepsza niż Xbox Next. Z Playstation jestem od małego (miałem PS, PS2, PSP i mam PS3) i mam nadzieje, że z tą firmą zostanę na dłużej. Czekam na wasze zdanie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 17:39 |