![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 15.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie,
Panowie poratujcie. Z góry przepraszam, że tak prosto z mostu ale goni mnie czas a php dla mnie to coś z rodzaju czarów. Niemniej, serwer lokalnie i bazę mysql postawiłem a więc środowisko jest. Muszę zrobić takie cudo. Mianowicie, poprzez panel logowania dostajemy się do stronki gdzie są takie 4 okienka w których można zarejestrować osobę czyli: 1. Imię 2. Nazwisko 3. Pesel 4. Dodatkowe informacje Poniżej żeby także było okienko z wyszukiwaniem tych osób które już wcześniej zostały zarejestrowane. Dodatkowo potrzebuje aby była możliwość edycji tych osób z informacjami kto i kiedy coś do dodatkowych informacji później dopisał. To chyba wszystko. Nie wiem czy to coś trudnego czy nie, a może taki katalog jest gdzieś do pobrania? Gdybym miał więcej czasu to oczywiście coś bym kombinował no ale ten czas.... Z góry dziękuje za poświęconą pracę i pomoc. Ten post edytował PHPmar 15.02.2013, 07:58:01 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 05:27 |