![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Dawno temu wpadłem na pomysł napisania aplikacji, która pozwoli zautomatyzować proces tworzenia listy zakupów, dzięki czemu uniknie się biegania po całym mieszkaniu, w celu sprawdzenia czego brakuje. Pomysł w końcu zrealizowałem pod postacią mojalistazakupow.pl. W chwili obecnej strona nie powala wyglądem (zastosowałem Bootstrap from Twitter) oraz brakuje kilku rzeczy, które pojawią się w kolejnych odsłonach. Od razu zaznaczę, że nie jest to "genialny startup", który ma zarobić ciężkie miliony, tylko strona mająca pomóc mi w tworzeniu listy zakupów, a wystawiam to na świat, ponieważ może komuś się przydać.
A co jest do oceny? Przede wszystkim sam pomysł oraz jego wykonanie od strony funkcjonalnej. W kolejnych wersjach pojawi się faq, aplikacja mobilna i aplikacja Windows 8, webservice oraz nowa szata graficzna. Do tego dojdzie kilka mniejszych poprawek (porządny mail z linkiem aktywującym konto oraz stosowne komunikaty błędów). Dane do konta testowego: demo/demo. Jeśli macie ochotę, to możecie się zarejestrować. Nie musicie podawać własnego maila, możecie skorzystać z serwisów typu yopmail.com. Ponadto baza danych będzie wyczyszczona za jakiś czas. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 13:10 |