Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [inne]Problem z wysyłką maila ze strony przez SMTP
Greg23

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam,

Przeniosłem serwis na nowy serwer i przestały dochodzić do użytkowników maile wysyłane ze strony za pomocą smtp.
Zainstalowałem na nowym serwerze serwer smtp ale maile nadal nie dochodzą, takie dostaje błędy:

1. Nie można wysać wiadomoœci e-mail, z powodu: "503 5.5.1 Error: authentication not enabled " Proszę skontaktować się z administratorem. Nie można wysać wiadomoœci e-mail, z powodu: "502 5.5.2 Error: command not recognized " Proszę skontaktować się z administratorem. Nie można wysać wiadomoœci e-mail, z powodu: "502 5.5.2 Error: command not recognized " Proszę skontaktować się z administratorem. Nie można wysać wiadomoœci e-mail, z powodu: "554 5.7.1 : Relay access denied " Proszę skontaktować się z administratorem. Nie można wysać wiadomoœci e-mail, z powodu: "554 5.5.1 Error: no valid recipients " Proszę skontaktować się z administratorem. Nie można wysać wiadomoœci e-mail, z powodu: "221 2.7.0 Error: I can break rules, too. Goodbye. " Proszę skontaktować się z administratorem.

Spróbowałem więc użyć serwera smtp z o2.pl i gmail ale tu także dostaje błędy, w wypadku o2 jest to:

1. Nie można wysać wiadomoœci e-mail, z powodu: "554 5.7.1 Sender address rejected " Proszę skontaktować się z administratorem. Nie można wysać wiadomoœci e-mail, z powodu: "503 Error: need MAIL command " Proszę skontaktować się z administratorem. Nie można wysać wiadomoœci e-mail, z powodu: "503 Error: need RCPT TO command " Proszę skontaktować się z administratorem. Nie można wysać wiadomoœci e-mail, z powodu: "502 Error: command not implemented " Proszę skontaktować się z administratorem.

Może znacie jakieś serwery smtp, które nie będą mi sypały błędami i są łatwe w obsłudze ?

Ten post edytował Greg23 26.12.2012, 12:46:20
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 25.12.2025 - 01:37