![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 27.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć.
Mam taki problem mianowicie: Zrobiłam dwie tabele jedną która przechowuje zarejestrowanym użytkowników i drugą gdzie mogą oni dodać swój wynik. I teraz mam problem bo po zalogowaniu w sesji przesyłany jest $_SESSION['username'] który chciałabym dodać do nowej tabeli (tej drugiej z wynikami) mam takie zapytanie które POSTem z formularza wysyła mi wynik do bazy danych if (isset($_POST['dodaj']) ){ $dod = trim($_POST['wynik']); $zapytanie = "INSERT INTO wyniki (`id`, `wynik`, `username`) VALUES (NULL, '$dod', '$_SESSION['username']'); I tu mam problem bo nie chce mi dodać nazwy zalogowanego użytkownika do nowej bazy. Próbowałam zrobić to tak if (isset($_POST['dodaj']) ){ $dod = trim($_POST['wynik']); $user = trim($_POST['username']); $zapytanie = "INSERT INTO wyniki (`id`, `wynik`, `username`) VALUES (NULL, '$dod', '$user'); ale też nie wychodzi pomożecie obywatele? Jak przesłać nazwe zalogowanego aktualnie użytkownika z innej bazy danych w zapytaniu Ten post edytował ala91 10.12.2012, 19:47:40 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 16:02 |