![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 21.11.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie
Szukam informacji, porad od osób, które mają własne firmy programistyczne, agencje o rozwinięciu działalności. Od niecałych 3 lat prowadzę jednoosobową DG. Zajmuję się głównie stronami internetowymi, trochę pozycjonowaniem. Zleceń sporo, musiałem niektóre podzlecać. W tym momencie pracę wykonuję w mieszkaniu. Nikogo nie zatrudniam (współpraca z innymi na umowa-zlecenie i/lub FV). Zastanawiam się czy na wiosnę nie wynająć biura i nie zatrudnić 3os na etat. Myślałem o: programiscie php, koder/programista i marketingowiec (pozyskiwanie zleceń). Grafika mam pod ręką (fv). W zasadzie programistów mam upatrzonych (współpracuję od dłuższego czasu z nimi), natomiast marketingowca musiałbym poszukać. Mam odłożoną kasę na ~3mc działalności (lokal + pensje), ale ogolnie spore watpliwosci czy uda sie utrzymac i czy to nie za szybko. Choc z 2giej strony jakos trzeba rozwijac skrzydla. Miejsce dzialalnosci: Kraków. Dzięki za wszelkie wskazówki, na co zwracać uwagę. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 23:18 |