![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 181 Pomógł: 0 Dołączył: 25.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam select w którym jest kilka opcji a dokladniej rang do przydzielenia:
1. Obecna ranga ------- 1. Ranga 1 2. Ranga 2 3. Ranga 3 Po wybraniu rangi z tego pola, w polu select nizej pojawiaja mi sie dwie opcje 1. Uprawnienia Domyślne rangi[NR wybranej rangi] 2. Uprawnienia Własne Jeżeli wybiore ustawienia własne to pojawia sie nizej lista checkboxów do wyboru uprawnien oraz obok pisze czy domyslne dla tej grupy [ ] Mozliwosc pisania postów (Domyślne dla Rangi[NR wybranej rangi]) [ ] itd... I wlasnie problem jest z polem "Uprawnienia Własne" poniewaz nie pokazuje mi dobrze zawartosci domyślnej dla rangi gdyz nie przeładowywuje mi tego. Więc po wyborze rangi powinno juz przeładować zawartosc diva który jest ukryty a ukazuje sie po wybraniu "Uprawnienia Wlasne". Ktoś moze podsunie mi jakis pomysł jak to moge powiązac razem ? Kodu wysyłania tych wartosci wlasciwie jeszcze nie mam gdyz nie wiem dokladnie jak to powiązac razem. Ten post edytował Hosiek 27.10.2012, 13:58:05 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 05:03 |