![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 2 Dołączył: 18.11.2009 Skąd: Grudziądz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć,
potrzebuję pomocy osób bardziej obeznanych w kwestii JS. Korzystam ze skryptu o nazwie Supersized - Fullscreen Slideshow jQuery Plugin, cały skrypt do pobrania jest tutaj,a a demo tutaj. Ogólnie wszystko wygląda tak: (Wzorując się demo, które podesłałem wyżej) Aktualny efekt jest taki: w tle pod tekstem przesuwają się obrazy o stałej szerokości... Do zobrazowania taki kod: po kliknięciu "następny" pojawia się inny obraz. A ja chcę do tego dodać: aby obrazy przesuwały się wraz z kilkoma tekstami. Dajmy na to, niech to będzie DIV abym mógł sobie jakość to wystylizować za pomocą CSS Do zobrazowania taki kod: po kliknięciu "następny" pojawia się inny obraz z nowym id="text-obraz"... Jak takie coś zrobić ? Bardzo zależy mi na czasie, klient się niecierpliwi, a nie mam tyle czasu aby przestudiować ten język od podstaw... (IMG:style_emoticons/default/nerdsmiley.png) Pozdrawiam, Patryk Szram Ten post edytował SpiJay 15.10.2012, 17:34:03 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 27.09.2025 - 10:33 |