![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 156 Pomógł: 0 Dołączył: 4.02.2003 Skąd: Wejherowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Chcial bym udostepnic mojemu klientowi rozwiazanie za pomoca ktorego mogl by wskazac np. 2 dowolne punkty na mojej stronie ... te punkty przesylane byly by do mnie i zaznaczane na stronie. (chodzi o wskazywanie np. bledow itd.) Teoretycznie wiem jak to zrobic ale nie potrafie tego przerobic w kod... O ile sie nie myle mozna by to zrobic za pomoca warstw i funkcji onclick ... Warstwa byla by umieszczana na calej stronie za pomoca pozycji bezwzglednej... i procech powinien wygladac tak: 1. wyswietlenie strony 2. zalatowanie i wyswietlenie warstwy pierwszej 3. uzytkownik kliknie w dowolne miejsce na stronie (warstwie) 4. zapisanie pozycji kursora 5. ukrycie warstwy 1 i wyswietlenie warstwy 2 6. klikniecie przez uzytkownika 7. zapisanie pozycji kursora 8. np. ukrycie warstwy 2 i wyswietlenie 3 z przyciskiem "zapisz" ktory by obie pozycje wysylal do pliku pozycja.php Jak mozna by to zrobic? Z gory wielkie dzieki za pomoc. -------------------- Pozdrawiam, Wiesław Płotka oraz zapraszam:
Tworzenie portali internetowych |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 08:31 |