![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 16.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mimo, że dopiero zaczął się rok szkolny to zacząłem się już zastanawiać nad uczelnią, na której chciałbym się dalej kształcić. Z kierunkiem nie mam problemów - będzie to informatyka. Od kilku lat interesuję się programowaniem. Wiadomo...nie jest to niewiadomo jaki poziom bo uczę się sam w domu z książek i Internetu, ale zauważyłem, że ta wiedza wchodzi mi bardzo szybko i bez najmniejszych problemów.
Jak na razie zastanawiam się nad Politechniką Krakowską i Politechniką Wrocławską. Jednak wybór uczelni to dla mnie nie tylko nauka, ale także wybór miasta, w którym chciałbym w przyszłości mieszkać oraz środowisko do przyszłej pracy (pochodzę z małej miejscowości gdzie branża IT praktycznie nie istnieje więc najgorsze co może mnie spotkać to powrót po studiach). Jak myślicie, wybór której uczelni będzie lepszym rozwiązaniem? Któro z tych miast będzie lepszym miejscem do znalezienia pracy zarówno w czasie studiów jak i po nich? Dodatkowo Informatyka na tych uczelniach jest na różnych wydziałach więc nasuwa się kolejne pytanie: który wydział wybrać? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 02:24 |