Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Dobre firmy w największych miastach Polski
Walian

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Proszę drogich forumowiczów o podanie nazw dobrych firm informatycznych (czyli takich, w których świetnie się pracuje) ponieważ mam dość dziadowskich firm istniejących w mojej miejscowości. Pora się wziąć za siebie i pocisnąć trochę z ambicji jakie mam w sobie :-) Cel: chcę się zatrudnić wśród ludzi myślących. Jako, że natrafienie na ludzi myślących jest dość trudne to cel wydaje się wysoki, ale ja się nie boję wyzwań i będę do tego dążył. Niestety nie bardzo się orientuję gdzie uderzać tzn do jakich firm wysyłać CV i LM. Bardzo miło będzie, jeśli wspomnicie obok nazwy firmy czy oferuje ona również mieszkanie, bo bardzo by mi to pomogło na starcie. Krótki opis wrażeń z pracy również mile widziany. Interesuje mnie głównie Wrocław, ale również miasta takie jak Poznań, Łódź, Warszawa, Kraków, Katowice itd.

Chodzi głównie o stanowiska programistyczne (PHP, JS, SQL, C/C++, .NET, Java). Ostatnich dwóch języków nie znam, ale jak trzeba to szybko ogarnę bo mam do tego talent. Mogą być to również inne stanowiska informatyczne, byle dało się zarobić ludzkie pieniądze, utrzymać w mieście i w miarę rozwijać zawodowo.

Najbardziej lubię firmy, które dają wyraźnie do zrozumienia "szukamy ludzi, którzy chcą i umieją, a nie ludzi, którzy mają skończone studia i nic potrafią". Wierzę, że takie firmy istnieją - raz już do takiej trafiłem.

Niedługo zacznę 3ci rok studiów. Jeśli będę zadowolony ze współpracy to jestem gotów dla nowego pracodawcy przenieść się na inną uczelnię.

Tyle w temacie, i bardzo proszę o nie offtopowanie i nie zadawanie pytań "co jak, po co, dlaczego" ani również "skąd jesteś".
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 24.08.2025 - 15:07