![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 1.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Słuchajcie, robię na stronę tabele 4 kolumny, w każdej kolumnie po będzie wypisany w rzędzie jakiś tekst. Problem teraz jest z tekstem. Spójrzcie, robię tabelę tym kodem:
Wszystko jest fajnie, robię kompilację w Dreamweaverze, otrzymuję taki oto wynik: ![]() Jest ok. Otwieram panel administracyjny na stronie, wybieram podstronę gdzie chcę to dodać, otwieram edytor html, wklejam tekst, zamykam edytor, patrzę na podglądzie w edytorze wizualnym, jest ok. Wszystko dobrze. Zapisuję, otwieram stronę a tam taki oto widok: ![]() Jak widzicie tekst jest rozjechany, tekst z pierwszej kolumny zachodzi na ten z drugiem, w ogóle porobiły mi się jakieś wielkie odstępy między tekstem w pierwszej kolumnie. Poradzicie jak temu zaradzić? Powiem szczerze że nie wiem bo wszędzie jest dobrze tylko już na samej stronie takie kwiatki wychodzą. Jak robiłem podgląd w Dreamweveara w Firefoxie to jest było ładnie i nie było żadnych rozjazdów tekstu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 22:42 |