![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 006 Pomógł: 111 Dołączył: 23.07.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Nie mam za bardzo czasu, aby każdy przetestować każdy z systemów więc potrzebuje rady i opinii, który wybrać z poniższych: * PrestaShop - wydaje mi się kombajnem * Magneto - wydaje mi się kombajnem * OpenCart * Quickcart - ten wydaje mi się dość prosty, ale czy nie za prosty Wymagania (must have) * informacje po polsku lub chociaż jakieś spolszczenie * możliwość założenia stron z tekstem (takich jak kontakt czy coś podobnego) * nie potrzebuję czegoś skomplikowanego * prostota w dodawaniu produktów i ogólnej obsługi * szablony + żeby w razie czego był w miarę łatwe do edycji * w miarę szeroki zakres dodawania cech produktów * tworzenie kategorii i podkategorii * łatwe zarządzanie zamówieniami + możliwość "wydrukowania" go do PDF (albo przynajmniej drukowalny HTML) Zalecane: * żeby nie trzeba było zakładać konta do zakupów, tylko na końcu formularz, który można będzie wypełnić Nie jest wymagany: * system płatności (nie jest to na szeroką skalę, więc wystarczy zrobić przelew na podany nr konta, który będzie gdzieś podany) -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 08:23 |