![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W sumie to na chwilę obecną mam ostatni problem. Potem robię przerwę od projektu zanim włosy sobie wyrwę.
Mam formularz, który wysyła dane do bazy danych. Następnie pole, w którym je wyświetla. Do każdej opcji mam jeszcze jej status, którą użytkownik ma za zadanie aktualizować przez kliknięcie jednego z 3 odnośników. W skrócie wzór tabeli: tabelamoja id | wartosc-z-form1 | wartosc-z-form2 | wartosc-z-form3 | wartosc-z-form4 | wartosc-z-form5 | statuswart1 | statuswart2 | statuswart3 | statuswart4 | statuswart5 | 01 | cos tam | cos tam | cos tam | cos tam | cos tam | <puste> | <puste> | <puste> | <puste> | <puste> | I teraz dla użytkownika wyświetla: ID: 01 Wartość1: cos tam [Klik1] [Klik2] [Klik3] Wartość2: cos tam [Klik1] [Klik2] [Klik3] Wartość3: cos tam [Klik1] [Klik2] [Klik3] Wartość4: cos tam [Klik1] [Klik2] [Klik3] Wartość5: cos tam [Klik1] [Klik2] [Klik3] No i po kliknięciu odpowiedniego odnośnika, wpisuje w status w bazie w statuswartX: klik1, klik2 lub klik3. I jak to zrobić? ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 01:03 |