![]() |
![]() |
-tomek1712- |
![]()
|
Goście ![]() |
witam wszystkich forumowiczów
jestem zielony zatem proszę o wyrozumiałość chcę prosić o pomoc w rozwiązaniu problemu dla mnie niebagatelnie skomlikowanego ,a zapewne dla wprawionego programisty banalnego . otórz w moim serwisie pisanym w PHP pojawia się błąd przy dodawaniu zdjęć : Warning: copy(../banners/akcja.jpg) [function.copy]: failed to open stream: Permission denied in /home/aukcjewaka/domains/aukcje-wakacje.pl/public_html/config/functions.php on line 110 Error: Failed to copy /tmp/phpTFQPlu... pogrzebałem trochę w plikach jak wskazuje funkacja i znalazłem tą linię 110 ale co wniej jest nie tak już za bardzo dojść nie mogę : function uploadFile($file,$fileName,$destDir,$overwrite=FALSE) { $success = FALSE; if ($file!=""&&$file!="none") { if(file_exists($destDir.$fileName)) unlink($destDir.$fileName); $success = TRUE; $copyPath = $destDir.$fileName; if (copy($file, $copyPath)); { tu linia 110- print ("Error: Failed to copy $file...<br>"); $success = FALSE; } co z tym mogę zrobić? bardzo będę wdzięczny za pomoc pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 09:24 |