![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 31.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Handluję taśmami, które sortuję według pewnych kategorii (w skrócie: kat1 - c1, kat2 - c2, itd.). Jest ich 5. Standardowe "ORDER BY `c1`, `c2`, `c3`, `c4`, `c5`" okazało się niewystarczające, gdyż chciałbym, aby rekordy były sortowane wedle ustalonych przeze mnie wcześniej struktur. Jest to w każdym bądź razie mało istotne przy moim problemie. Chciałem, aby kod PHP generował zapytanie opierając się o inne dane. Poczytałem sobie trochę w Internecie, i wydaje mi się, że znalazłem to, czego szukałem. Nie znalazłem jednak rozwiązań dla wielu wartości, wedle których chcemy rekordy sortować. Mój kod PHP wygenerował następujące zapytanie MySQL:
Moje pytanie jest następujące: Co jest w szkielecie tego zapytania nie tak? Nie chcę prosić o kod PHP, bo po pierwsze, nie chcę gotowca, po drugie, musiałbym tłumaczyć o co mi dokładnie chodzi. Tak naprawdę interesuje mnie tylko fakt, dlaczego nic nie mogę wyciągnąć z takiego zapytania (brak rekordów). Prosiłbym o wyrozumiałość. Pozdrawiam ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 04:03 |