Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> System komunikacji wewnętrznej w firmie, szukam oprogramowania
athabus
post 30.05.2012, 18:43:20
Post #1

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam,

szukam jakiegoś rozwiązania usprawniającego komunikację/delegację zadań w firmie. W skrócie pracownicy oprócz siedziby firmy są "telepracownicy", czyli osoby świadczące pracę zdalnie (w tej chwili konkretnie jedna osoba, ale pewnie będzie kiedyś więcej).

Do tej pory bazowaliśmy na mailach/telefonach, ale robi się chaos komunikacyjny - a to ktoś przegapi maila, a to nie doczyta itp. Dlatego chciałbym wdrożyć jakieś proste narzędzie do delegowania zadań. Moje potrzeby są takie:

- narzędzie webowe - może być jako usługa typu SaS albo mogę zainstalować to na swoim serwerze
- może być narzędzie płatne, acz i darmowym nie pogardzę ;-) Na pewno nie chcę płacić jakiś wygórowanych kwot typu 50$ miesięcznie
- narzędzie ma działać jako prosta lista TODO z możliwością dodawania do zadania notatek i/lub plików jako załączniki
- chciałbym aby każdy mógł dodawać zadanie każdemu innemu na jego tablicy
- administrator/wybrani użytkownicy powinni mieć możliwość podglądu list pracowników - pracownicy powinni mieć jedynie podgląd do swoich list oraz zdań, które delegowali innym
- fajnie, gdyby w danym zadaniu można było prowadzić korespondencje (czyli np. zapytać zlecającego co miał dokładnie na myśli i w tym samym miejscu dostać odpowiedź - czyli coś jakby "miniforum" do danego zadania.

Znacie może coś takiego?

Dodam tylko, że nie chodzi o programowanie, a o zwykłą pracę biurowo-administracyjną.
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 27.06.2025 - 15:28