![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 27.07.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kto mi podsunie pomysl jak stworzyc wyszukiwarke? Zakladajmy ze bedzie to wyszukiwarka ofert motoryzacyjnych. Uzytkownik wypelnia formularz i zostaje przeniesiony do innej strony na ktorej sa pokazane wszystkie wyniki. Chodzi mi tylko o to jak zrobic zapytania do bazy w zaleznosci od tego co wybierze. Jesli np. wybierze tylko marke i model a reszta bedzie dowolna to jak mam zrobic zapytanie? Moze byc tak?
Cze mam rozpatzryc wszystkie mozliwosci wyboru? Jesli mam w formularzu zapytania 10 roznych opcji do wyboru to kombinacja wszystkich bedzie mega wielka, a nie chce pisac dla kazdej innego zapytania bo mi 10 stron nie wystarczy. Jak do tego podejsc? Formularz bedzie sie skladal glownie z selectow typu:
Jak porobic zapyania w zaleznosci od tego co zostanie wybrane w jak najprostszy sposob? Mysle ze pomysl jest banalny i wystarczy jedno zapytanie ale dopiero wstalem i nie mysle jeszcze. Dziekuje za pomoc Ten post edytował djluzio 7.08.2004, 15:44:06 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 03:58 |