![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 6.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie jest ona widoczna przez żadnego robota. Strona zwraca błąd 500 i dalej leci sobie właściwy kod html.
Strona postawiona na zendzie (1.11.11) na hostingu dzielonym Korzystałem z tego: http://www.forum.linuxpl.com/viewtopic.php...b999b0effa50fc2 Niestety przy dowiązaniu symbolicznym byly problemy z wczytaniem Zend/Application.php. Zrezygnowałem z tego i poprostu skopiowałem zawartość library. Mój plik .htaccess wygląda tak: Kod SetEnv APPLICATION_ENV development RewriteEngine On RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -l [OR] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d RewriteRule ^.*$ - [N,L] RewriteRule ^.*$ index.php [N,L] Plik robots w katalogu public, informujący o tym, że wszystko jest dostępne dla wszystkich robotów. Ogólnie: pomocy! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szukałem w google i niczego nie znalazłem. To moja pierwsza strona w tym frameworku, więc bardzo możliwe, że coś nieświadomie zepsułem. Ten post edytował user_php.pl 24.04.2012, 23:11:09 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.09.2025 - 11:34 |