Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [www] Teaser do mojego Pomodorowego tajmera :)
.radex

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Cześć wszystkim! Dawno się nie widzieliśmy (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Tytułem wstępu: jak wielu programistów korzystam z Pomodoro przez cały czas. Jakby ktoś nie słyszał o tej technice, działa to tak: pracujesz w 25-minutowych blokach z 5-minutowymi przerwami pomiędzy. I co 4 "pomodora" robisz dłuższą, 15-20 minutową przerwę. Niestety wszystkie tajmery na Maka, które widziałem, do tego zastosowania po prostu ssą. Wydaje się to banalne, prosty minutnik, ale gdy korzysta się z tego przez cały czas od dwóch lat, zaczyna to być irytujące. Nie chcę się zbytnio rozpisywać z powodami, ale brakuje minutnika, który by był dobrze zaprojektowany do tego celu, więc napisałem własny (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Jeszcze przede mną trochę pracy, a już chciałem chociaż coś pokazać światu, więc zrobiłem małego teasera (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

link: http://teaser.radexp.pl/

Będę wdzięczny za feedback w dwóch kwestiach:
  1. Po pierwsze, jestem cienki w copywritingu, a jak mam coś napisać po angielsku, to już w ogóle (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Obawiam się, że narobiłem jakichś błędów, albo tekst brzmi po prostu głupio po angielsku. Opinia kogoś biegłego w angielskim była by przydatna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
  2. Jestem programistą, a nie designerem, więc ciekawi mnie co sądzicie o wyglądzie strony

Dzięki wielkie z góry (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 29.09.2025 - 02:48