![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć wszystkim! Dawno się nie widzieliśmy (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Tytułem wstępu: jak wielu programistów korzystam z Pomodoro przez cały czas. Jakby ktoś nie słyszał o tej technice, działa to tak: pracujesz w 25-minutowych blokach z 5-minutowymi przerwami pomiędzy. I co 4 "pomodora" robisz dłuższą, 15-20 minutową przerwę. Niestety wszystkie tajmery na Maka, które widziałem, do tego zastosowania po prostu ssą. Wydaje się to banalne, prosty minutnik, ale gdy korzysta się z tego przez cały czas od dwóch lat, zaczyna to być irytujące. Nie chcę się zbytnio rozpisywać z powodami, ale brakuje minutnika, który by był dobrze zaprojektowany do tego celu, więc napisałem własny (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Jeszcze przede mną trochę pracy, a już chciałem chociaż coś pokazać światu, więc zrobiłem małego teasera (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) link: http://teaser.radexp.pl/ Będę wdzięczny za feedback w dwóch kwestiach:
Dzięki wielkie z góry (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 29.09.2025 - 02:48 |