![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 311 Pomógł: 25 Dołączył: 29.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam mam taki problem mam w bazie cos takiego o nazwie katalog
id|nazwa|ranga 1|jakasnazwa|0 2|jakasnazwa|0 3|jakasnazwa|1 4|jakasnazwa|1 5|jakasnazwa|2 6|jakasnazwa|3 i mam tez druga tabele o nazwie pokaz id|idkatalogu|nazwa 1|0|jakasnazwa 2|3|jakasnazwa 3|6|jakasnazwa 4|4|jakasnazwa 5|5|jakasnazwa link do strony to: http://mit2.idel.pl/event/index.php po lewej stronie jest menu wydarzeń w tabeli katalog jezeli jest 0 to pokazuje na glownej stronie jeżeli jest np. 1 po nacisnieciu na wydarzenie o id 1 pokazuje tylko katalogi z id 1 i mam takie pytanie jak na stronie pokazac zapytania z tabeli pokaz ale w takim sensie z jezeli mam 1|jakasnazwa|0 2|jakasnazwa|1 3|jakasnazwa|2 to po wyborze id 1 pokaze mi wszystkie zapytania z id 1 ranga 2 i 3 tak jak jest np. na allegro w wszyszukiwarce po lewej stronie pokazuje wszystkie zapytania jezeli wybierzemy jakis to pokaza nam sie wszystkie zapytania ale tez z podkategoriami bo mam zrobione to tak jeżeli -------------------- Pomogłem daj pomógł
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 11:04 |