![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 137 Pomógł: 8 Dołączył: 16.12.2011 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mianowicie chodzi mi o wysylanie powiadomien email.
mam serwis ogloszeniowy, ktory zostal zrobiony w kohanie. co zrobic, abym aplikacja sama mogla wysylac automatyczne powiadomienia email? np ogloszenie skonczylo swoja waznosc wczoraj. aplikacja sprawdza sobie co 24 godziny czy jakies ogloszenie sie skonczylo, jesli tak to wysyla e-mail do wlasciciela ogloszenia, jesli nie to spi przez najblizsze 24 godziny. niby mam cos co powinno dzialac, aczkolwiek nie dziala. pewnie chodzi o crona, ale jak dodac zapytanie? cos co powinno dzialac, a nie dziala wyglada tak:
a funkcja getYesterdayExpired() wyglada tak:
od razu poprosze o pomoc jak poprawnie dodac zapytanie do crona? w tym momencie zapytanie wyglada mniej wiecej tak: /home/cos231/domains/moja-domenta.pll/public_html/application/controllers/cron.php -------------------- Lombi !! kłaniam Ci się od 00:45 dnia 2012-01-27 !! :)
Serdeczne dzięki !! :) zespół na wesele?wejdź :) ręcznie robione ozdoby, obrazy, figurki i wiele innych :) zapraszam :) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:51 |