![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 369 Pomógł: 2 Dołączył: 1.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, przez ostatnie parę dni wzięła mnie wielka ochota na napisanie takich skryptów jak:
Wyświetlanie ilości zarejestrowanych użytkowników(Działa), Wyświetlanie ilości użytkowników online (Działa lecz wymaga konserwacji, objaśnie później), Wyświetlanie ilości gości na stronie ( Nie działa ), Wyświetlanie wszystkich miesięcy przed aktualnym ( Nie działa, i nie mam idei w jaki sposób to zrobić ), Czas na objaśnienia : Wyświetlanie ilości użytkowników online: Kod:
Jakie problemy tutaj? Jeszcze wczoraj myślałem, że wszystko jest ok, ale dziś rano wchodzę na strone i patrzę 12 na 13 zarejestrowanych jest online, więc już wiedziałem, że coś jest nie tak, ponieważ gdy się zalogowałem nie inkrementowało liczby online. Proszę o pomoc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Wyświetlanie ilości użytkowników online: Kod:
Do bazy danych nie dodaja sie wogole wyniki ( jest to klauzula else z wczesniejszego, czyli ile uzytkownikow online) i zawsze jest rowne 0 nawet gdy sa goscie Wyswietlanie miesięcy wszystkich przed aktalnym: Kod, bynajmniej to co probowalem zrobic:
Nie wiem czy cokolwiek dobrze zrobilem, ale bardzo prosze o pomoc, z gory dziekuje, i daje pomogl za kazda pomoc Ten post edytował Raven1122 15.02.2012, 14:26:16 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 17:44 |